Bliv en mester i flødeboller på Søndersø chokoladekursus

dato

Oplev en verden af chokolade og flødebolleskum på et inspirerende kursus hos Marus Chocolatier & L'Artisan i Søndersø. Lørdag den 22. marts 2025 kl. 11:00 kan voksne deltagere lære kunsten at lave perfekte flødeboller og få en rundvisning i chokoladeværkstedet.

På dette hyggelige og lærerige kursus får du chancen for at arbejde med chokolade og flødebolleskum. Kurset varer 2,5 time og er designet til små hold på maksimalt 8 personer, hvor I arbejder i par.

Teknikker og smagsvarianter

Du vil lære at lave flødebolleskum fra bunden, sprøjte det flot og diskutere forskellige bunde og smagskombinationer. Derudover vil du få en introduktion til chokoladetemperering og overtrækningsteknikker, både i hånden og med professionelt udstyr.

Tag dine flødeboller med hjem

Efter kurset kan du tage dine hjemmelavede flødeboller med hjem og imponere familie og venner. Der stilles alt nødvendigt udstyr og ingredienser til rådighed, så du skal blot møde op med godt humør.

En smagfuld oplevelse

Under kurset serveres kaffe, te og fyldte chokolader, så du kan nyde en lille pause. Du får også opskrifter og vejledning til hjemmet, så du kan fortsætte flødebolleeventyret i dit eget køkken.

Praktisk information
Dato: Lørdag 22. marts 2025
Tid: Kl. 11:00
Sted: Marus Chocolatier & L'Artisan, Vestervænget 19, 5471 Søndersø
Entré: 480 kr (beløbet refunderes, hvis kurset ikke gennemføres pga. for få tilmeldinger)
Målgruppe: Voksne (minimumsalder 15 år)



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut