Haarslev Industries A/S: Klejnsmed

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

VKAREN.DK Rekruttering søger Klejnsmed til fast stilling hos Haaslev Industries A/S på Nordfyn

Har du svejseteknisk flair og en god tegningsforståelse? Så tag et kig på denne spændende stilling hos Haarslev Industries A/S.
 

Jobbet:
Haarslev Industries A/S er international virksomhed beliggende i Hårslev på Fyn med speciale i renderings- og forarbejdningsindustrien. Alle anlæg specialbygges efter kundens behov, hvorfor et tæt samarbejde mellem produktion og virksomhedens øvrige afdelinger er essentielt.

Til teamet på daghold søges en dygtig klejnsmed eller svejser til ophæftning, sammensvejsning og montage af konstruktioner og maskinkomponenter. Du kommer til at arbejde med TIG, MIG, MAG og Pulversvejsning på store emner, så dine kompetencer indenfor svejsning og montage udfordres i denne spændende stilling.

Du bliver en del af et fagligt stærkt og sammentømret team, hvor samarbejde, kommunikation og sikkerhed er i fokus. Maskinparken er udstyret med alverdens løfteudstyr, men en god fysik og teknik til håndtering af emnerne er en fordel.
 
Vi forventer: 
Du har en baggrund som klejnsmed, svejser eller lignende. Alternativt har du opbygget din praktiske erfaring via arbejde i en smede- eller metalvirksomhed, og har herigennem opnået gode kompetencer indenfor svejsning, montage og tegningsforståelse.

Vi ser gerne, at du har erfaring med maskinbygning, men du får naturligvis en god oplæring i Haarslevs anlæg ved opstart. Du har øje for detaljen og kan svejse emnerne sammen med stor præcision. Skulle du have brug for at få fornyet dine svejsecertifikater, tager vi gerne hånd om det – vigtigst er, at du har lysten til at svejse og gerne har lidt erfaring heri.

Din profil:
Du er mødestabil, positiv, kvalitetsbevidst og tager ansvar for dine opgaver samtidig med at du har lyst til at videreudvikle dine faglige kompetencer. Som person er du imødekommende, har godt humør og bidrager positivt til samarbejdet i teamet. Du er en udpræget teamplayer og motiveres af sparringen med dine kollegaer. Da alle anlæg specialbygges, kræver stillingen her, at du er omstillingsparat og trives godt med enkeltstyksproduktion.

Vi tilbyder:
Du tilbydes en fast stilling i en spændende, global virksomhed. Du bliver en del af et stærkt team med motiverede og kompetente kollegaer, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Stillingen er på fast daghold på 5-dages uge med mulighed for fleksibilitet i forhold til mødetidspunktet. 

Du ansættes under ordnede forhold jf. Dansk Industris overenskomst – Haarslev Industries A/S betaler dit faglige kontingent. Fritvalg og pensionsordning følger overenskomsten. Du tilbydes desuden sundhedssikring, god kantineordning og et stærkt fællesskab med sociale arrangementer i medarbejderklubben.

Virksomheden: 
Haarlev Industries A/S har i over et århundrede hjulpet verden med at omdanne organisk affald til værdifulde proteiner og renderingsprodukter, vi alle er så afhængige af. Virksomhedens lange historie har gjort det muligt at tilegne sig en utrolig stor know-how om de industrier og processer, der arbejder med. Baseret på denne viden tilbyder Haarslev Industries A/S uovertrufne linje- og systemtekniske kapaciteter sammen med det mest pålidelige og effektive maskineri, der findes.

Virksomheden er ikke kun kendt for deres enestående kompetencer og systemer, men også for deres globale rækkevidde og lokale tilstedeværelse. Haarslev Industries A/S har i øjeblikket produktionsfaciliteter i Amerika, Europa og Asien, samt salgs- og globale servicerepræsentanter i 17 lande verden over. Med fokus på en sikker, sund og økonomisk levedygtig aktivitet, er Haarslev Industries A/S derfor verdens førende leverandør indenfor rendering og relaterede behandlingsløsninger.

Læs mere om virksomheden på www.haarslev.com
 
Ansøgning: 
Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi meget gerne fra dig. Send en ansøgning og CV via linket her: https://app.elvium.com/da/positions/23066/job_posting


Vi holder løbende samtaler og ansætter, når rette match er fundet. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Line Dybvald Askær på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig.
 
Bemærk, alle ansøgninger behandles fortroligt og med stor diskretion. Med henvisning til reglerne omkring GDPR modtages ansøgninger kun via linket i stillingsannoncen. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er dermed ikke et udtryk for genopslag, men blot en automatisk fornyelse af annoncen. 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nordfyns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Haarslev Industries A/S, Lerchesgade 31, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://app.elvium.com/da/positions/23066/c/applications/new?referer_host=www.jobnet.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5910289

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet