Maskinarbejder med erfaring i slibning og krom søges til spændende stilling hos BKT Krom & Slib

Profilbillede
dato

VKAREN.DK Rekruttering søger en maskinarbejder gerne med erfaring indenfor slibning og krom til fast stilling i Søndersø 


Har du arbejdet i metalindustrien og måske erfaring med slibning og krom? Kunne du tænke dig en unik mulighed for at blive en del af en spændende virksomhed med mange muligheder inden for rundslibning og hårdforkromning? Så læs mere her. 


Jobbet:

BKT Krom & Slib er en velrenommeret og specialiseret virksomhed indenfor rundslibning og hårdforkromning beliggende i Søndersø. Til at forme den fortsatte udvikling og efterspørgsel fra kunderne søger virksomheden nu en dygtig maskinarbejder eller industritekniker, der har lyst til at indgå i en spændende produktion med speciale inden for krom og slib. 


Maskinparken består både af nyere CNC-maskiner med FANUC-styring og rundslibningsmaskiner. Du vil få ansvaret for omstilling og opsætning af maskinerne. Der vil være grundig oplæring samt faste procedurer at følge ved opstart. Det er primært vedligehold og reparationer på valser, stempler og andre hydrauliske emner til industrien, der arbejdes med. 


Mødetiden er kl. 6.00-14.30 mandag til torsdag, og tidligere fri om fredag. Der er fleksibilitet i arbejdstiderne i forhold til at få privatlivet til at fungere. Du bliver en del af et lille team, hvor du også vil blive en bærende rolle.


Din profil:

Som person er du selvstændig, har viljen, lysten og gejsten til at producere produkter af allerhøjeste kvalitet til kunderne. Du motiveres af videndeling, tager ansvar og formår at lære fra dig, så både du og dine kollegaer kan blive klogere på jeres felt hver dag. Du er positiv og vedholdende, og ser løsninger fremfor begrænsninger. 


Vi forventer: 

Vi forventer, at du er uddannet maskinarbejder, industritekniker eller tilsvarende og har erfaring inden for metalindustrien. Du har måske før stiftet bekendtskab med slibning eller forkromning, vigtigst af alt er at du vil lære det. 


Du besidder fornuftige IT-kompetencer og har let ved at adaptere nye systemer. Du er omstillingsparat og vant til at håndtere flere maskiner samtidig, samt lave flere opstillinger samme dag afhængig af seriens mængde af emner. 


Vi tilbyder:

Du tilbydes en alsidig stilling med rig mulighed for udfordringer og faglig udvikling. Du bliver en del af en kultur og et team, der brænder for deres fagområder, og som meget gerne lærer fra sig. Du klædes godt på til at varetage dine opgaver og lære maskinparken at kende.


BKT Krom & Slib er en ejerledet virksomhed med en flad struktur og uformelomgangstone. Du får reference til ejeren, som du i samarbejde med har indflydelse på den daglige planlægning og drift. 


Virksomheden: 

BKT Krom & Slib er specialister i hårdforkromning og rundslibning af emner med og uden krom. Med både slibnings- og forkromningproces under samme tag kan BKT således tilbyde kunderne en komplet løsning og korte leveringstider, som er unikke i branchen.


BKT er grundlagt i 2014, og ledes til daglig af indehaver Brian Rasmus Hansen. En mindre, ejerledet virksomhed hvor der er kort vej mellem beslutning og handling. Virksomheden har mange års erfaring med en bred vifte af kunder inden for jern & metal, offshore industrien og den maritime sektor. Brancher, hvor høj kvalitet og kort leveringstid er afgørende for en plads i førerfeltet.


Ansøgning: 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af teamet, hører vi meget gerne fra dig. Send en ansøgning og CV via linket 'her'. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når rette match er fundet. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Rikke Vojer Kern på tlf. 70201512 alle hverdage.


Bemærk, alle ansøgninger behandles fortroligt og med stor diskretion. Med henvisning til reglerne omkring GDPR modtages ansøgninger kun via linket i stillingsannoncen. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er dermed ikke et udtryk for genopslag, men blot en automatisk fornyelse af annoncen. 


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nordfyns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

VKAREN.DK - Rekruttering, Lerchesgade 31, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054864

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet